Munkatársak

A Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület szervezeti felépítése:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LŐDI VIRÁG (ELNÖK)

(1990)

kulturális munkás

                                                 

Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végeztem művészetelmélet-, média design-, és tanárszakon. Jelenleg a Képzőművészeti Egyetem doktori iskolájának hallgatója, és a Budai Rajziskola óraadója vagyok. Érdeklődési terület: művészetpedagógia, nevelésfilozófia, közművelődés.

 

               

OTH VIKTÓRIA (ALELNÖK)

(1991, Budapest)

 

2015-ben végeztem az ELTE BTK-n művészettörténet és történelem alapszakon. Jelenleg művészettörténet mesterszakon tanulok ugyanezen az egyetemen.

 

 

ELNÖKSÉGI TAGOK:

CSERNA ENDRE

FUSZ MÁTYÁS

(1986 Szekszárd)

 

Képzőművész. 2009-ben végeztem a PTE Művészeti Kar festő szakán. Jelenleg a Képzőművészeti Egyetem doktori iskolájának hallgatója vagyok.

 

HITKAI LILI

HORVÁTH ROBERT GIDEON

(1990. Nyugat-Berlin)

 

Képzőművész. Az Université de Paris 8 Vincennes – Saint-Denis Cinéma szakán végeztem. Egy évet jártam az MKE Intermédia tanszékére.

 

KRISTÓF GÁBOR

ŐZE ESZTER

művészettörténész, kurátor (ELTE, MKE)

 

2015-ben diplomáztam a Képzőművészeti Egyetemen elmélet szakon, majd a Kassák Múzeumban dolgoztam 2017-ig. Jelenleg az ELTE BTK Filozófia Intézetének doktori programjában vagyok hallgató. Az utóbbi időben elsősorban muzeológiával foglalkozom, de érdekel a társadalmilag elkötelezett művészet és a kortárs hangművészet is.

 

SÜVEGES RITA

VARJU TÓTH BALÁZS

 

2016-ban végeztem a MOME Média design szakán, előtte az ELTE-n Filmelmélet és filmtörténet szakon tanultam. Főleg installációkban gondolkozom, de gyakran használok videót is a munkáimban. Mostanában érdekelnek a rendszerváltás körüli-, és utáni politikai/gazdasági jelenségek Magyarországon.

 

A Felügyeleti Bizottság tagjai:

Csatlós Judit

Juhász Tamás

Orbán György

 

LENDECZKI KINGA (TITKÁR, PROJEKT KOORDINÁTOR)

(1989)

 

Esztéta, kulturális munkás. Az ELTE-BTK Esztétika és Kommunikáció és médiatudomány mesterszakán végeztem. Kutatási területeim: közösségépítés, közösségi művészet, a művészet (lehetséges) szerepe krízishelyzetekben.

fiatalkepzomuveszekstudioja@gmail.com

 

BOGNÁR ANDRÁS (PÉNZÜGYI ÉS PÁLYÁZATI REFERNS)
(1973)

 

Pénzügy szakirányú MSc diplomás közgazdász. Számos for-profit és non-profit (pl.: Magyar Tudományos Akadémia) társaság különféle projektjében pénzügyi projekt koordinátorként dolgozott.

fiatalkepzomuveszekstudioja@gmail.com , +36 70 324 47 48

 

 

 

AZ IRODA NYITVA TARTÁSA:

K, Cs, P: 14-18

Szo: 10-14

Sze: 16-20

H, V: ZÁRVA

Az elnökség szerdánként 18-órától 20 óráig a Rottenbiller utcában tart gyűlést. Az elnökségi értekezlet nyilvános, azon bármely tag részt vehet, javaslatokat terjeszthet elő.