A test bemegy a házba

atest_javitott

A testre vetül a kor, a hely, a történelem és az utópiák összes árnya. Ez a fényjáték a testet nem hagyja érintetlenül. Néha azért megy be a házba, hogy megpihenjen, néha azért, hogy magára vegye még a ház árnyait, néha azért, mert mások is vannak bent, néha azért, hogy egyedül legyen.

Az FKSE-ben rendezett kiállítás a hét hat napján keresztül épül és az utolsó, a hetedik napon zárul. A hét folyamán nem csak mi (Lepsényi Imre, Somogyi Laura, Wolf Eszter, Zsikla Mónika) leszünk a test a házban, hanem mindenki, aki be akar menni. Aki bemegy, része lesz a kiállításnak.

Amivel foglalkozunk, azt a saját test-léptékünk felöl közelítjük meg. A hatalom, a kultúra, a történelem, a tudomány, a kell, és a lehet, illetve a mi léptékét pedig lebontjuk test-közelire.
Amit teszünk, az nem más, mint kutatás: szisztematikus méricskélés személyes léptékben. A végeredmény kérdések sora: üresen maradt betöltendő test-helyek, ahova a kiállításunk látogatói beállhatnak: egy boltív alá húzódva személyes kilátó perspektíváikból tekinthetnek rá egy lehetséges közös helyre.

Megnyitó/záró vasárnap 18.00 (Július 13.)
Közös munka hétfőtől (Július 7.)

Július 7 és 13 között minden este 6-tól megnyitó/kapcsolódó program!

Facebook