Adó1%

2017-ben is tervezünk Adó 1% kampányt, figyeljetek minket!


 

Az alábbiakban fontos információkat találtok arról, hogy miként tudtok Ti is hozzájárulni ahhoz, hogy az egyesület jelen formájában tudja folytatni a működését.


Van munkahelyetek, és a cégetek készíti el az adóbevallást?

Ha ilyen helyzetben vagytok, arra kérünk Titeket, hogy az általatok aláírt nyilatkozatot 2016 május 10-éig juttassátok el cégetek könyvelőjéhez!

Ismeritek, esetleg jóban is vagytok a könyvelővel? Ez esetben arra szeretnénk kérni Titeket, hogy próbáljátok elérni, hogy mindazok adó 1%-a, akik erről maguktól nem rendelkeznek, ne vissza az államkincstárba, hanem hozzánk, az FKSE-hez kerülhessen. A nyilatkozatot küldjétek el a könyvelőnek, és kérjétek meg arra, hogy segítsen nekünk!


Az adóbevallást saját magatoknak készítitek el?

Ezt kétféleképpen, elektronikusan és analóg módon tehetitek meg.

Ha a hagyományos, papír alapú módszert alkalmazzátok, nincs más teendőtök, mint kinyomtatni a nyilatkozatot, majd aláírva a borítékba tenni.

Amennyiben elektronikus úton töltitek ki a bevallást, a 15EGYSZA nevű adatlapot kell letöltenetek, és abba a STÚDIÓ adószámát beírnotok.

FKSE Adószám: 19655945-1-42

Családtagotok, barátotok könyveléssel foglalkozik?

Ha igen, arra kérünk Titeket, hogy beszéljetek neki(k) az Egyesületről, arról, hogy milyen fontos szerepet játszik(játszott, de még emlékeztek) a szakmai életetekben, és kérjétek őket arra, hogy mindazon esetekben, amikor az általatok ismert könyvelő olyanoknak készíti az adóbevallását, akik maguk nem nyilatkoznak az 1%-ról, hogy az FKSE adószámát írja a mellékletre.

Számítunk a segítségetekre, tegyünk együtt a fenntartható jövőért!

Köszönettel,

az FKSE vezetősége

asito_inas_mostmar_tenyleg_jo

lila_ruhas_mostmar_tokeletes

szechenyi_mostmar_tokeletes