Tagfelvétel

A Fiatal Képzőművészet Stúdiója Egyesület minden év őszén tagfelvételt hirdet 35 év alatti képzőművészek, kurátorok és kritikusok számára!

A jelentkezés feltételei képzőművészek számára:

  1. Kitöltött tagfelvételi adatlap.
  2. Szakmai önéletrajz, mely tartalmazza az addigi kiállításokat, tanulmányokat, ösztöndíjakat és publikációikat.
  3. Kísérőlevél. A levélben szerepeljenek az alábbi motivációk: miért szeretnél tag lenni, miben várod az egyesület segítségét szakmai előmeneteled szempontjából, hogyan tudnád az egyesület munkáját segíteni, milyen jövőbeli elképzeléseid vannak a tagsággal kapcsolatban.
  4. Portfólió. A képaláírások tartalmazzák a rövid műleírásokat (amennyiben a mű ezt megkívánja), a mű címét, készítési évét, technikáját. Video munka esetében linkkel együtt küldd el ( pl.: Youtube, Vimeo, saját honlap, Google Drive).

A jelentkezés feltételei kurátorok, művészettörténészek és kritikusok számára:

  1. Kitöltött tagfelvételi adatlap.
  2. Szakmai önéletrajz. Tartalmazza az addigi kiállításokat, tanulmányokat, ösztöndíjakat és publikációikat
  3. Kísérőlevél. A levélben szerepeljenek a speciális kutatási területek, ezek hogyan tudnák az egyesület tevékenységét gazdagítani, elképzelés az egyesületen belüli működésről, 1-3 terv a tagság ideje alatt
  4. Portfólió. Tartalmazzon néhány publikált írást, vagy korábbi kurátori, művészetszervezői projekt dokumentációját, szöveges és képes anyagait.

FONTOS: kérünk, a dokumentumokat ebben a sorrendben rendezd el, 1 pdf formátumú file-on belül! A file mérete ne haladja meg a 10 MB-ot!

A jelentkezéshez nem szükséges képzőművészeti diploma és magyar állampolgárság.

A beadott pályázatok alapján az FKSE 11 fős vezetősége dönt az új tagok felvételéről.