KIÁLLITÁS – a Stúdió új tagjainak bemutatkozó kiállítása

Megnyitó: 2010. január 26. 19.00

Finisszázs: 2010. február 20. 18.00

Kicsomagoló napok: 2010. február 6. és február 13. 12-16.00

Újonnan felvett művészek és művészettörténészek:
Balázs József Tamás, Bálint Bence, Blahó Borbála, Czank Ninetta, Fabricius Anna, Feles Máté, Fridvalszki Mark, Gurszky Péter Ádám, Győri Andrea Éva, Hajdu Zsolt, Hory Gergely, h.power, Jahoda Réka, Kerekes Anna, Keresztesi Botond, Kispál Attila, Kobalov, Mózes Réka, Nemes Márton, Pintér Gábor, Popovich Viktória, Ruszty László, Sárvári Zita, Szabó Éva Eszter, Szalay Péter, Szenteleki Gábor, Tranker Kata, Vályi Péter, Zsikla Mónika

Az FKSE újonnan felvett tagjainak munkáit ez alkalommal – szakítva a hagyományos installálási móddal – becsomagolva mutatjuk be a Stúdió Galéria kiállítóterében. Felkérésünkre minden junior tag egy számára szokatlan módon – a videó segítségével – mutatta be munkáit, vagy készült új ötlettel a megkeresésre reflektálva. A végeredményként született sokféle megoldást bemutató videó – akár interjú formájában, arccal, hanggal vagy anélkül – a Galéria terében látható a becsomagolt művek társaságában. Célunk szerint, e személyes hangvételű üzenetek segítségével a látogató intimebb pillanatoknak lehet tanúja e túlzsúfolt kiállításon is. Hogy célunk mennyire tekinthető sikeresnek, azt a végeredményként született másfél órás videó dönti majd el, mely egyben a művek egyedüli megmutatkozási felületét is jelenti a kiállítás nagyobb része alatt.

Két alkalommal, február 6-án és 13-án kicsomagoló-napot tartunk, amikor a művek megtekintésére és a művészekkel való személyes megismerkedésre is lehetőség nyílik. A munkák végső lelepleződésével azonban, az érdeklődőknek meg kell várniuk a februári finisszázs kicsomagoló-akcióját.